Skip to main content

Spuitwerken

Spuittechnieken


Of het nu gaat om ornamenten-plafonds, wanden, houtwerk of cv-radiatoren, wij beheersen alle vormen van spuittechnieken.
Naast een prachtig resultaat kan hiermee ook worden bespaard op arbeidstijd en -kosten.
De omstandigheden waaronder spuitwerk op een verantwoorde wijze kan worden toegepast zijn bepalend, zoals voldoende doorlooptijd in de planning, lege en verwarmde ruimtes, hoeveelheid van de te behandelen oppervlakken etc., welke we in samenspraak met onze klanten zullen afwegen op haalbaarheid.

Op maat gemaakte offerte


Joost Bakker Schilderwerken B.V. is sterk in het afleveren van projectmatig maatwerk. Mede omdat er gewerkt wordt met bevlogen en vakkundige schilders in vaste dienst, staat het bedrijf garant voor een duurzaam en representatief eindresultaat. Voor een op maat gesneden aanbieding kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Onderhoud NL Garantie


OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Alles voor een tevreden klant


Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze klanten.Neem contact met ons op