Skip to main content

Duurzaamheid

Duurzaamheid hoog in het vaandel


Duurzaam is een veelomvattend begrip, maar wat het praktisch betekent, is niet altijd helemaal duidelijk.
Joost Bakker Schilderwerken B.V. heeft met inmiddels 116 jaar historie duurzaamheid onlosmakelijk in haar DNA verweven.

Of het nu gaat om relaties, dienstverbanden, het gebruik van ecologisch verantwoorde verfsystemen, het beschermen van mens en milieu, het toepassen van CO2-neutrale werkprocessen tot en met het recyclen van gebruikte materialen, ons bedrijf past duurzaamheid in de breedste zin van het woord toe, met een permanente innovatie naar de huidige en toekomstige kennis van zaken.

Op maat gemaakte offerte


Joost Bakker Schilderwerken B.V. is sterk in het afleveren van projectmatig maatwerk. Mede omdat er gewerkt wordt met bevlogen en vakkundige schilders in vaste dienst, staat het bedrijf garant voor een duurzaam en representatief eindresultaat. Voor een op maat gesneden aanbieding kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Onderhoud NL Garantie


OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Alles voor een tevreden klant


Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze klanten.Neem contact met ons op