Skip to main content

Schilderwerk buiten

Jarenlange expertise


In het Hollandse klimaat hebben gebouwen veel te lijden en zorgt deskundig en regelmatig onderhoud ervoor dat uw bezit in een goede conditie blijft. Door onze jarenlange expertise en het gebruik van duurzame A-merk verfmaterialen kunnen wij uw waardevolle bezit optimaal beschermen en een representatieve uitstraling geven. Wacht niet totdat het te laat is en u wordt geconfronteerd met grote onvoorziene kosten voor reparaties en vervangingen en maak tijdig heldere afspraken voor meerjarig onderhoud. Een verantwoorde investering met garantie op kwaliteit verzekert u van een toekomst zonder zorgen.

Wilt u dat wij na gereed komen van uw opdracht betrokken blijven bij het onderhoud? Dan kunt u gebruik maken van ons onderhoudsplan.

Op maat gemaakte offerte


Joost Bakker Schilderwerken B.V. is sterk in het afleveren van projectmatig maatwerk. Mede omdat er gewerkt wordt met bevlogen en vakkundige schilders in vaste dienst, staat het bedrijf garant voor een duurzaam en representatief eindresultaat. Voor een op maat gesneden aanbieding kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Onderhoud NL Garantie


OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Alles voor een tevreden klant


Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze klanten.Neem contact met ons op