Skip to main content

Schilderwerk binnen

Verzorgde leefomgeving


Een goed verzorgde leefomgeving draagt bij tot een beter welzijn. Vakkundig uitgevoerd schilderwerk vormt hierbij een onlosmakelijk onderdeel, waarvan u ook op langere termijn plezier zult beleven. Voorafgaand aan en tijdens de uitvoering maken wij vaste afspraken omtrent de werkwijze en doorlooptijd, zodat de overlast voor u en/of andere gebruikers tot een minimum beperkt blijft.

Mede doordat wij werken met eigen Nederlands vakpersoneel, in combinatie met
het gebruik van duurzame water gedragen A-merk verfmaterialen, kunnen wij u een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Op maat gemaakte offerte


Joost Bakker Schilderwerken B.V. is sterk in het afleveren van projectmatig maatwerk. Mede omdat er gewerkt wordt met bevlogen en vakkundige schilders in vaste dienst, staat het bedrijf garant voor een duurzaam en representatief eindresultaat. Voor een op maat gesneden aanbieding kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Onderhoud NL Garantie


OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Alles voor een tevreden klant


Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze klanten.Neem contact met ons op