Skip to main content

Houtrotreparaties

Gericht op de toekomst


In de praktijk worden we helaas regelmatig geconfronteerd met door houtrot aangetaste onderdelen, waardoor reparaties, deel-vervangingen, dan wel complete vernieuwingen moeten worden verricht.

Afhankelijk van de grootte en intensiteit van het aanwezige houtrot, wordt in goed overleg met de klant een plan van aanpak met kostenbegroting afgestemd.

Op maat gemaakte offerte


Joost Bakker Schilderwerken B.V. is sterk in het afleveren van projectmatig maatwerk. Mede omdat er gewerkt wordt met bevlogen en vakkundige schilders in vaste dienst, staat het bedrijf garant voor een duurzaam en representatief eindresultaat. Voor een op maat gesneden aanbieding kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Onderhoud NL Garantie


OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Alles voor een tevreden klant


Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze klanten.Neem contact met ons op