Skip to main content

Kleuradvies

Alles in harmonie


Het vooraf kiezen van kleuren is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid en blijkt het vaak lastig om een goed beeld te vormen van het uiteindelijke effect.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen om een harmonieus kleurenplan te maken, van een vrijblijvend advies tot het uitzetten van de gewenste proefvlakken. Met een persoonlijke en deskundige begeleiding komen we zeker tot een bevredigend eindresultaat.

Op maat gemaakte offerte


Joost Bakker Schilderwerken B.V. is sterk in het afleveren van projectmatig maatwerk. Mede omdat er gewerkt wordt met bevlogen en vakkundige schilders in vaste dienst, staat het bedrijf garant voor een duurzaam en representatief eindresultaat. Voor een op maat gesneden aanbieding kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Onderhoud NL Garantie


OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Alles voor een tevreden klant


Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze klanten.Neem contact met ons op