Skip to main content

Over ons

Joost Bakker Schilderwerken, een erkend schildersbedrijf uit Den Haag


In 1907 begon de Utrechtse Marinus Hendrik Bakker onder de naam Bakkers Schildersbedrijf voor zichzelf. Dat deed hij niet met de hoge verwachting dat zijn bedrijf na 116 jaar onder leiding van zijn kleinzoon Theo Bakker nog steeds volop actief zou zijn. Maar dankzij de investering in kwaliteit en duurzame relaties onder het motto ‘afspraak is afspraak’ is het er wel van gekomen.

In 1947 namen de zonen van de oprichter het roer over. Een van hen, Joseph Marinus met de roepnaam Joost, zette het bedrijf later alleen voort onder de naam Joost Bakker Schilderwerken. Omdat door de jaren heen zowel de klanten als de schilders de werkwijze van drie generaties Bakker op waarde weten te schatten, is de ontwikkeling van het bedrijf verweven met de levensloop van deze mensen, maar ook met de gebouwen en woningen die in cycli van zeven tot acht jaar door Joost Bakker Schilderwerken onder handen worden genomen.

Projectmatig maatwerk


Joost Bakker Schilderwerken B.V. is sterk in het afleveren van projectmatig maatwerk. Mede omdat er gewerkt wordt met bevlogen en vakkundige schilders in vaste dienst, staat het bedrijf garant voor een duurzaam en representatief eindresultaat. Bovendien is het bedrijf aangesloten bij de landelijke branchevereniging Onderhoud.NL. Als OnderhoudGarantie.NL bedrijf heeft de klant hierdoor zekerheid van een volledige garantie van 3 jaar op buitenschilderwerk en 4 jaar op binnen schilderwerk.

Joost Bakker is een goede bekende geworden in het straatbeeld van Den Haag en omstreken.

Wat in de drie opeenvolgende generaties Bakker hetzelfde is gebleven, zijn de duurzame relaties tussen de opdrachtgevers en het bedrijf van soms wel vele decennia. De komende jaren blijft Theo Bakker, als kleinzoon van de oprichter, vol enthousiasme en ondernemerszin deze relaties behartigen. Hoewel het verleden een goed beeld geeft van de continuïteit van het bedrijf, is de focus gericht op gedegen onderhoud in de toekomst.

Onze showroom


Een eerste persoonlijke kennismaking tussen Joost Bakker Schilderwerken en een nieuwe klant vindt in eerste instantie op locatie plaats en eventueel in een later stadium in het kantoor aan de Van Speijkstraat, waar een gastvrije ontvangstruimte en showroom is ingericht.

Aan de hand van deze opname ontvangt u binnen enkele werkdagen een duidelijk uitgewerkte offerte. Indien deze offerte aansluit bij uw verwachtingen, kunt u overgaan tot het verstrekken van de opdracht. Hierop volgt een schriftelijke bevestiging onzerzijds en worden de uitvoeringsdata in onze planning vastgelegd.

Na gereed komen van uw opdracht zal nader met u worden afgestemd of en wanneer eventueel vervolg-onderhoud wenselijk is.

Onderhoud NL Garantie


OnderhoudNL Garantie is het keurmerk van OnderhoudNL voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven. De aangesloten bedrijven onderscheiden zich in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Alles voor een tevreden klant


Wilt u weten hoe onze service wordt ervaren? Kijk dan eens naar de beoordelingen van onze klanten.


Neem contact met ons op